Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

- Først troede vi, at det var en selvmordsbombe, så vi blev meget bange, siger den norske turist Gunn Lilian Dolve til norske VG.

Tre personer, deriblandt to danskere, er såret, efter benzintanken i en bil mandag eksploderede på en parkeringsplads ved stranden i den tyrkiske ferieby Alanya, oplyser de lokale myndigheder til det anatolske nyhedsbureau.

Falk Lauritsen Rejsers direktør, Søren Falk Lauritsen, siger til ekstrabladet.dk, at ingen danskerne er kommet noget alvorligt til.

- Jeg har talt med vores rejseleder på stedet, og han har været i kontakt med mange af de 70 gæster vi har på hotel Akya, hvor ruderne er blæst ud ved eksplosionen. Ingen skal være kommet alvorligt til skade, og det værste skulle være snitsår fra flyvende glasskår fra de itusprængte vinduer, siger han til ekstrabladet.dk

Eksplosionen i middelhavsbyen i den sydlige tyrkiske provins Antalya beskadigede to biler og en motorcykel, mens vinduer blev knust i omliggende bygninger, skriver nyhedsbureauet.

- Ifølge de foreløbige oplysninger er tre mennesker, deriblandt to danskere, blevet kvæstet, oplyser nyhedsbureauet.

Specialpoliti med hunde, der er trænet til at spore sprængstoffer, er sat ind i efterforskningen i byen, som er populær blandt tyske og russiske turister.

Den norske turist Gunn Lilian Dolve stod på hotel-balkongen på Hotel Kleopatra Dreams Beach, da eksplosionen lød fra en bil lige udenfor hotellet i ferieparadiset Alanya i Tyrkiet.

- Eksplosionen var frygtelig høj og folk frygtede for deres liv. Det var en frygtelig oplevelse, siger Dolve til VG Nett.

Hotel Kleopatra Dreams Beach og Hotel Akya, der ligger i samme kompleks, har også mange danske gæster og bl.a. Star Tours, Falk Lauritsen Rejser og Sun Tour arrangerer rejser til hotellet i Alanya.

Alanya er en af Tyrkiets største feriebyer, med lange strande og pulserende fornøjelsesliv. Byen er hvert år et yndet feriemål for mange dansker.

Er du på et af de berørte hoteller i Alanya, eller kender du nogen der er, så TIP B.T.

Andre læser også