Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En norsk familiemor på 44 tog usædvanlige metoder i brug, da familien sad fast på en klippehylde, skriver den norske avis VG.

- Vi må reddes ned fra fjeldet, kunne vennerne til den 44-årige kvinde læse på det sociale netsted Twitter søndag eftermiddag.

Familien på fire personer havde forsøgt at bestige Allmannaberget ved Oppdal i Sør-Trøndelag, men sad fast på en klippehylde efter, at den yngste af to børn var blevet akut syg. Familien kunne ikke klatre højere op, men kunne heller ikke komme ned igen.

Fra klippehylden kunne moren først alarmere mere politiet, før hun brugte sin Twitter-konto til at råbe efter hjælp.

- Jeg havde en ledig hånd, og sad der 2,5 time. Jeg måtte jo finde på noget at lave, siger kvinden til VG.no.

Efter den første melding om hjælp sendte hun yderligere tre statusopdateringer på Twitter med kort tids mellemrum.

- Sidder på en en klippehylde og kaster op og venter på redningstjenesten. Det er ikke spor sjovt.

- Sikke et mareridt. Kommer hverken op eller ned. Den 11-årige og jeg kaster op. Hvordan endte vi her? Der kommer hjælp om 1-2 timer.

- Venter endnu.De er her om ca. 1 time. Det værste jeg har oplevet. Her er så stejlt, at jeg er ved at besvime. Opkast og tårer.

Flere timer efter det første råb om hjælp kom der imidlertid godt nyt fra den "kvidrende", nødstedte kvinde. en gladmelding.

Kære twitter-venner: Vi er reddet ned med tov og det hele fra 1100 m. Flove, færdige med at kaste op og meget taknemmelige.

Andre læser også