Øverst ses øjeblikket, hvor de to tv-folk bliver skudt. BT har valgt at ikke at vise, at de bliver dræbt, men erstattet sekunderne med sort skærm.

USA: Den formodede gerningsmand bag drabene på en journalist og en kameramand i den amerikanske delstat Virginia er død, efter han angiveligt har skudt sig selv.

Det oplyser myndighederne på et pressemøde transmitteret af NBC News.

De amerikanske myndigheder indledte en menneskejagt på gerningsmanden, og politiet satte efter ham på en landevej i en mindre by tæt ved det sted i Virginia, hvor journalisten og kameramanden blev skudt og dræbt tidligere onsdag.

Her ses billeder af de dræbte, som er blevet frigivet af tv-selskabet WDBJ7-TV i Roanoke i Virginia. De to ansatte fra WDBJ7 27-årige fotograf Adam Ward og 24-årige journalist Alison Parker.
Her ses billeder af de dræbte, som er blevet frigivet af tv-selskabet WDBJ7-TV i Roanoke i Virginia. De to ansatte fra WDBJ7 27-årige fotograf Adam Ward og 24-årige journalist Alison Parker. Foto: Handout
Vis mere

Manden forsøgte at flygte, men blev indhentet af politiet, som fandt ham såret af et skud. Den formodede gerningsmand blev transporteret til et nærliggende hospital, hvor han trods behandling er afgået ved døden klokken 13.40 lokal tid.

De to dræbte var begge ansat på WDBJ7, og de blev skudt og dræbt under et live-interview.

Læs også: Live-tv-morder lagde sin forbrydelse på facebook, forklarede sig - og skød sig selv

Den formodede gerningsmand menes at være en tidligere ansat hos TV-stationen.

Ifølge flere medier skulle han have faxet et længere manifest til nyhedsredaktioner, ligesom han skulle have filmet drabet på sine to tidligere kollegaer og lagt det op på sin Facebook-profil. Han skrev desuden om drabene på Twitter, skriver CNN.

Flere medier skriver, at gerningsmanden skulle være en mand ved navn Vester Lee Flanigan, der også er kendt som Bryce Williams.