Lyt til artiklen

Manden, som de franske myndigheder formoder står bag angrebet i Nice torsdag aften, hvor 84 indtil videre har mistet livet, er blevet identificeret som den 31-årige Mohamed Lahouaiej Bouhlel.

Han var bosiddende i Frankrig - i den nordlige del af Nice - men er tunesisk af oprindelse.

Ifølge flere internationale medier samt lokale franske, skulle Mohamed Lahouaiej Bouhlel være en stille fyr, som ikke gjorde meget væsen af sig.

Mohamed Lahouaiej Bouhlel skulle have tre børn fra et ægteskab, som han enten var i gang med at blive skilt fra eller netop var kommet ud af.

Den britiske avis Daily Mail har snakket med Mohamed Lahouaiej Bouhlels kones fætter Walid Hamou. Og han fortæller til avisen, at Mohamed Lahouaiej Bouhlel ikke var en rigtig muslim.

I det hele taget har han ikke meget godt at sige om Mohamed Lahouaiej Bouhlel.

»Bouhlel var ikke religiøs. Han tog aldrig i moske, han bad ikke, han fulgte ikke Ramadanen. Han drak alkohol, han spiste svinekød og han tog stoffer. Han var ikke en muslim, han var en l***. Han slog sin kone, min kusine, han var ikke nogen behagelig fyr,« forklarer Walid Hamou.

Stille fyr

Mohamed Lahouaiej Bouhlel havde tidligere arbejdet som en chauffør, hvor han leverede is.

Ifølge naboer, som lokale medier har talt med, og som er blevet citeret i flere internationale medier, skulle han være en stille fyr, som mest af alt var kendt for ikke at hilse, når naboerne mødte ham.

De samme naboer fortæller, at han ikke virkede til at være specielt religiøs, men at han på det seneste virkede til at blive mere aggressiv.

Fredag tidlig eftermiddag ransagede fransk politi Mohamed Lahouaiej Bouhlels lejlighed.

Og der er allerede dukket billeder op fra lejligheden. Dem kan du se her i artiklen.

Foto: CATHERINE MARCIANO
Vis mere

Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
Vis mere

Foto: CATHERINE MARCIANO
Vis mere