Kendall Jones poserer med at af sine trofæer. På Facebook bliver hun hver dag mødt af forfærdede kommentarer, der sviner hende til.
Kendall Jones poserer med at af sine trofæer. På Facebook bliver hun hver dag mødt af forfærdede kommentarer, der sviner hende til.
Kendall Jones er en amerikansk teenager fra staten Texas, der er rigtig glad for at skyde sjældne og truede dyrearter. Og så er hun glad for at vise hvilke dyr, hun har nedlagt, på Facebook, hvor hendes følgere kvitterer med den ene skideballe efter den anden.

- Det er absolut foragteligt. Hvordan kan du dræbe sådan et majestætisk dyr? Du er et udskud. Jeg håber et fantastisk afrikansk dyr tager sin egen hævn over dig en dag for alle de smukke sjæle, du har skudt, skriver en af de tusindvis af brugere, der sviner den texanske teenager til.

Kendall Jones


sin Facebook-profil skriver hun selv, at hun som 14-årig havde nedlagt seks af de farligste syv afrikanske dyr, som er enhver safari-jægers vådeste drøm. Kendall Jones skriver, at hun i en alder, hvor de fleste danske børn bliver konfirmeret, havde nedlagt en flodhest, en løve, en bøffel, en leopard og et næsehorn, en zebra og flere andre dyr. 

Hun forsvarer selv sine mange nedlagte dyr med, at dyrene er blev skadet af andre dyr, eller at dyrene er til gene for de lokale, der får deres kvæg dræbt af løver og så videre.

På trods af den massive kritik, har det ført til, at teenageren har fået sit eget tv-show, hvor hun skal introducere seerne til sine jagteventyr på den amerikanske tv-station Sportsman Challenge.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.