Foto: IRIS

En amerikansk voldtægtssag har taget en mærkværdig drejning. 'Offeret' har pludselig frafaldet anklagerne mod fem unge mænd og påstår nu, at hun frivilligt både dyrkede sex med drengene og sin egen far.

Fem amerikanske teenagedrenge, der var anklaget for gruppevoldtægt af en 18-årig kvinde, kan ånde lettet op. Kvinden har pludselig frafaldet anklagerne og påstår i stedet, at hun frivilligt dyrkede sex med dem – samt at hun desuden også dyrkede sex med sin far i en park i New York i USA, skriver Metro.

Den mærkværdige hændelse fandt sted 7. januar, hvor den 18-årige og faderen var gået ned i parken for at drikke.

De unge mænd havde forklaret til politiet, at de havde set kvinden have sex med en mand i parken, og at manden siden havde efterladt kvinden alene i parken med mændene, hvorefter de havde spurgt: ’Kan vi også få noget af det?’.

Derefter havde de dyrket sex med kvinden - sex som de unge mænd, ifølge deres forklaring til politiet, havde opfattet som frivillig.

Sådan havde kvinden imidlertid ikke opfattet det ifølge hendes oprindelig forklaring, hvor hun havde fortalt politiet, at drengene havde bedt faderen forsvinde, hvorefter de havde voldtaget hende. Men den forklaring har hun nu altså ændret.

De fem unge mænd, der alle er mellem 14 og 17 år, blev sigtet, men nu er sigtelserne altså frafaldet, da kvinden ikke længere ønsker at anklage dem. I stedet har hun fortalt, at hun frivilligt dyrkede sex med både de fem drenge samt sin far i parken.

Efter sex-episoden havde kvinden mødt nogle betjente, som hun havde fortalt, at hun var blevet voldtaget. Betjentene har fortalt, at kvinden virkede traumatiseret, og at hun havde nogle fysiske skader, og at hendes forklaring virkede oprigtig, skriver Metro.

Den unge kvinde har siden forklaret, at hun har psykiske problemer.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.