Det er mere end 7,5 år siden, den dengang tre-årige britiske pige Madeleine McCann forsvandt fra et ferieområde i Praia da Luz i Portugal. Britiske Scotland Yard arbejder stadig på sagen og rejser i næste uge endnu engang til Portugal for at afhøre syv mistænkte i sagen.

Detektiver fra Scotland Yards ’Operation Grange’, som er oprettet for at finde ud af, hvad der skete med Madeleine McCann, flyver til Portugal mandag den 8. december og skal bruge tre dage på at stille syv mistænkte i sagen intet mindre end 253 spørgsmål hver. Heriblandt det måske allervigtigste:

»Slog du Madeleine McCann ihjel?«

Det skriver britiske The Mirror.

Ifølge avisen er en af de syv mistænkte, der skal afhøres, en gartner, der arbejdede i det ferieområde, hvorfra Madeleine McCann forsvandt den 3. maj 2007. Han er tidligere blevet afhørt i sagen og har oplyst, at han ikke har noget at fortælle politiet.

Ud over de syv mistænkte skal også fire vidner afhøres, skriver avisen.

Både britisk og portugisisk politi har arbejdet med adskillige teorier, siden Madeleine McCann forsvandt ni dage før sin fire års-fødselsdag i maj 2007. Ifølge The Mirror har man efterhånden rettet fokus mod en hvid mand i alderen 20-40 år, der er set med et barn, der passer på Madeleine McCanns beskrivelse, i Praia da Luz på det tidspunkt, hun forsvandt.