Da Megan Huntsmans eks-mand ville rydde garagen gjorde han et uhyggeligt fund.
Da Megan Huntsmans eks-mand ville rydde garagen gjorde han et uhyggeligt fund. Foto: REUTERS/HANDOUT
Politiet har fundet ikke mindre end syv lig af nyfødte babyer hos en 39-årig kvinde i Utah. Politiet formoder, at kvinden i al hemmelighed har født de syv børn og efterfølgende dræbt dem i løbet af de seneste 10 år. Det skriver Daily Mail. Kvinden er udover de mange døde børn mor til tre døtre mellem 20 og 13 år.

Det makabre fund blev gjort, da kvindens eksmand ville rydde garagen i det hjem, parret havde delt indtil for tre år siden. Det oplyser en politikilde til Salt Lake Tribune. Tilsyneladende har den 39-årige kvinde, Megan Huntsman, dræbt babyerne umiddelbart efter fødslen, og gemt ligene væk i små papæsker.

Manden kontaktede myndighederne ved fundet af den første æske, og politiets gennemgang af garagen afslørede endnu seks små æsker med resterne af nyfødte babyer.

Efterforskerne har endnu ikke officielt meldt ud, at Megan Huntsman er mor til alle de døde spædbørn, men det er bekræftet, at kvinden er tilbageholdt for de mange drab. Den præcise dødsårsag er endnu ikke offentliggjort.

Naboer til huset, hvor de syv babyer blev fundet dræbt, fortæller, at de er i chok over oplysningerne. Det er samtidig et mysterie, hvordan kvinden kunne gennemføre så mange graviditeter uden at nogen undrede sig.

-  Hun så altid ret tynd ud, siger naboen Aaron Hawker til tv-stationen Fox 13.

Eksmanden er formentlig faderen til i hvert fald en del af de mange babyer, men han har været væk fra hjemmet i ni år, fordi han afsonede en fængselsdom fro narkohandel. Derfor skal DNA-test bekræfte, om han er far til alle syv børn. Politiet oplyser, at eksmanden ikke er mistænkt i den spektakulære sag. 

Kvinden flyttede efter sigende fra huset i 2011, på grund af massive misbrugsproblemer. Den 39-årige kvinde er ikke tidligere straffet for andet end trafikforseelser.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.