Norske Maria Kassandra fortæller til BT, hvordan hun blev inviteret til Madrid af ingen ringere end Cristiano Ronaldo. Hun er dog ikke meget for at gå i detajler om sit forhold til superstjernen.
Norske Maria Kassandra fortæller til BT, hvordan hun blev inviteret til Madrid af ingen ringere end Cristiano Ronaldo. Hun er dog ikke meget for at gå i detajler om sit forhold til superstjernen.

Den portugisiske superstjerne har endnu en gang haft en skandinavisk skønhed i kikkerten. Den 24-årige norske model Maria Kassandra fortæller til BT, hvordan den dameglade fodboldspiller inviterede hende til Madrid.

Cristiano Ronaldo har gennem flere år cementeret sig som en af verdens absolut bedste fodboldspillere.

Men det ikke kun scoringerne på fodboldbanen, som formår at tiltrække sig opmærksomhed.

I efteråret blev den danske model Maja Derving rygtet til at være hans nye flamme, men nu har superstjernen fået øjnene op for endnu en skandinavisk skønhed.

Det bekræfter 24-årige Maria Kassandra selv, da BT tirsdag eftermiddag fanger hende på telefonen.

»Det er rigtigt, at jeg besøgte ham i Madrid, efter han havde inviteret mig derned,« fortæller den norske model og tidligere Miss Norge finalist, som mødte den feterede superstjerne, efter en fodboldkamp søndag den 17. januar. Hun afviser dog blankt rygterne om, at de to danner par.

maja_ronaldo

Maria Kassandra fortæller, at kontakten mellem de to begyndte efter at Ronaldo havde 'liket' et billede på hendes Instagram-profil for en måned siden. Efterfølgende sendte han hende sit telefon nummer, og dermed fik de to kontakt.

Det var billedet herunder, som i første omgang fik Cristiano Ronaldo til at spærre øjnene op for den norske skønhed.

»Vi snakkede sammen i telefonen et par gange, og en uge senere inviterede han mig ud af det blå til Madrid. Jeg fik lov at tage en veninde med, og det var jo rigtig dejligt, så det takkede jeg ja til,« fortæller modellen, der dog ikke ønsker at kommentere på, hvad telefonsamtalerne med fodboldstjernen ellers handlede om.

SPAIN SOCCER PRIMERA DIVISION

Turen til Madrid varede ifølge Maria Kassandra i et par dage, og bød blandt andet på turen til Real Madrids legendariske fodboldstadion Estadio Santiago Bernabéu. Fra sin plads på tribunen tæt på Cristiano Ronaldos private VIP-lounge, overværede hun den portugisiske stjerne score to mål, i Real Madrids 5-1 sejr over Sporting Gijon.

Hvad de to foretog sig sammen efter kampen, ønsker Maria Kassandra dog ikke at fortælle ret meget om.

»Han var sød, men mere har jeg ikke lyst til at fortælle,« siger hun.

Du fik tilsendt biletter til fodboldkampen, men betalte han også for flybiletter og hotelophold?

«Det ønsker jeg ikke at kommentere på. Men jeg vil da godt fortælle dig, at han var meget gavmild,« fortæller Maria Kassandra, der heller ikke ønsker at give svar på, hvorvidt hun har planer om at mødes med superstjernen igen.

»Det får du altså heller ikke noget svar på,« griner hun i telefonen.

SOC/

Den blonde skønhed har en norsk mor og en græsk far, og bor til dagligt i Oslo, hvor hun foruden arbejdet som model har sin egen blog.

Inden hun fangede Cristiano Ronaldos opmærksomhed, har hun blandt andet dannet par med den danske reality-kendis Marc Ciano, fra tv-programmet 'For lækker til love'.

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.