Et hold af strippere bedøvede kunderne på Scores i New York med narko og hævede enorme beløb fra kundernes betalingskort.

Fupnummeret blev angiveligt ledet af to tidligere strippere ved navn Roselyn Keo og Samantha Barbash.

De bedøvede de ofte rige kunder med stoffer som MDMA, der også er kendt som ecstasy, og ketamin, der er et bedøvelsesmiddel til heste.

Når de ‘irriterende’ kunder, som var strippernes ofre, var bedøvede af stofferne, slog gerningsmændene til og tømte kundernes betalingskort, skriver New York Magazine.

LÆS OGSÅ: Mød Stripper-Jessie: Sådan er livet som stripper

Roselyn Keo og de andre anholdte strippere er mistænkt for at have stjålet mere end en million kroner fra kunderne på stripklubben.

»Fordi vi var under hårdt pres, tænkte vi ‘de her personer irriterer mig. Derfor tømmer jeg hans kreditkort som straf. Du kommer til at gå herfra med et nul på kontoen. Bare fordi du er irriterende’,« siger Roselyn Keo til New York Magazine.

Kunderne fik altså tømt kontoen, hvis de irriterede stripperne. De fik ikke andet end lidt dans for pengene, ifølge magasinet.

I stedet tågede de bedøvede og rige kunder rundt, mens stripperne havde en fest ved at tømme kreditkortene. Nogle gange skete nummeret på Scores, mens det andre gange skete i mændenes hjem.

»Det føles slemt at sige, at vi gav dem stoffer, men det var normalt,« siger Roselyn Keo til New York Magazine.

LÆS OGSÅ: 'Stripper-Simone': Min mor var med, da jeg fik taget det første nøgenfoto

Kvinderne tjente enten penge på ‘drikkepenge’ eller ved en ordning, der gav dem en vis procentdel af det beløb, som ‘deres’ kunder brugte på stripklubben.

Og det var ikke småpenge, der kom ud af fupnummeret. 31-årige Roselyn Keo tjente nok til at købe en Cadillac Escalade. Og kvindernes garderober var fyldt med tøj fra dyre designere som Gucci og Chanel. Sko til mere end 5.000 kroner var ikke usædvanlige køb, skriver New York Magazine.

LÆS OGSÅ: Piloter fyret: Lod stripper lette og lande passagerfly

Stripperne blev dog afsløret i april 2014, da en af kunderne insisterede på, at han var blevet bedøvet af stoffer på Scores og efterfølgende havde fået en kæmpe regning.

De tidligere kunder havde ikke sagt noget af frygt for, at stripperne ville sladre til mændenes koner eller offentligheden.

Men i foråret 2014 gik den ikke mere, og hele nummeret blev afsløret. En manager for en stripklub i New York samt Samantha Barbash og to andre strippere har erkendt at være involveret i fupnummeret. Men Roselyn Keo har indtil videre ikke erkendt sig skyldig.

Der ventes at falde dom i sagen i starten af det nye år.