En amerikansk stripper er ved at komme sig efter at have fået sin kæbe syet sammen. Det skete efter et frygteligt styrt fra fem meters højde fra en stripperstang.

Tror du ikke på historien – så se bare videoen!

Danseren, der går under navnet Genea Sky, var i gang på scenen i Dallas, Texas, da hun pludselig mistede grebet. Det skriver New York Post.

Hendes grufulde fald blev dokumenteret med en video af hændelsen, og den bredte sig som en ildebrand på de sociale medier.

»Jeg brækkede min kæbe, som jeg skal have kirurgerne til at lave,« sagde Genea. »Jeg knækkede også nogle tænder, og min ankel gik af led.

Jeg blev også syet med nogle sting, men bortset fra alt det, så går det godt. Jeg har ingen brækkede lemmer, og jeg kunne selv gå fra scenen efter ulykken.«

I videoklippet kan man se Genea Sky i en akrobatisk position omkring fem meter oppe i luften. Så mister hun pludselig grebet og falder til jorden.

I hendes job er der ikke noget, der hedder forsikring, så hun har startet en GoFundMe for at samle penge ind til regningerne.

»Siden hun fik så alvorlige læsioner, vil hun være uarbejdsdygtig i en længere periode,« hedder det på GoFundMe-siden. »Enhver donation vil være særdeles velkommen.«

Efter kirurgerne havde udført deres job, postede Sky et foto af sig selv med tommelfingeren oppe på Instagram.

»Operationen gik godt. Min kæbe er nu sat sammen med ståltråd, så lad venligst være med at ringe til mig. Bær venligst over med mig, for min telefon holder ikke op med at ringe,« skriver hun.

»Jeg havde aldrig troet, at så mange mennesker ville stå bag mig i en situation som denne. Jeg er mere end taknemmelig for det.«