Helle Thorning-Schmidts svigerfamilie med patriarken Neil Kinnock i front bliver i den store britiske avis Daily Mail hængt ud som 'grådige' og 'hyklere'.

I disse dage kæmper de britiske politikere en hård kamp. Skal briterne forblive i EU eller vil det såkaldte 'Brexit' blive en realitet, når vælgerne skal bestemme sig senere på måneden.

Og i kampen mellem ja- og nej-siden går bølgerne højt. Et bevis på det må siges at være en artikel om Helle Thorning-Schmidts svigerfamilie, Kinnock-familien, i Daily Mail.

Under overskriften 'Grådigste snuder i EU-truget: Ikke sikker på, hvordan du skal stemme? Læs om stinkende rigdom og hykleri blandt de fedeste Bruxelles-katte, og det kan hjælpe dig med at vælge' beskriver avisen familien Kinnock, som Helle Thorning-Schmidt har giftet sig ind i, som en af de bedste årsager til at stemme 'forlad EU' for de britiske vælgere.

Avisen beskriver i artiklen familien Kinnock som rige, hykleriske og finansielt dybt i lommerne på EU-systemet, som gennem årene har sendt millioner ind på familiens bankbøger. Blandt andet skrives der følgende i artiklen om Neil Kinnock:

'Siden det hårde nederlag i valget i 1992 - Kinnocks andet i træk - har han og hans familie eksisteret i en lukrativ offentlig sektor-boble, specielt i forhold til den Europæiske Union; højtlønnede, offentligt finansierede arbejdspladser efterfulgt af mega-pensioner til forældrene og magelige stillinger til deres børn.'

Bedste årsag til at stemme 'forlad EU'
Herefter går artiklen videre med at beskrive Neil Kinnocks høje lønninger og lukrative EU-jobs med frynsegoder som flyrejser på første klasse, store månedlige EU-lommepenge, egen chauffør og flotte palæer.

Også Steven Kinnock, som er gift med Helle Thorning-Schmidt, bliver beskrevet som en mand af EU. Ikke mindst på grund af giftermålet med den tidligere danske statsminister, der som bekendt også har været at finde i Europaparlamentet.

Avisen kommer også ind på Helle Thornings skattesag, som Steven Kinnock var en del af, da et centralt spørgsmål i sagen handlede om, hvor meget eller lidt Steven Kinnock rent faktisk opholdt sig i Danmark.

I artiklen minder avisen også om Helle Thornings øgenavn 'Gucci Helle' og får også nævnt rygter om Steven Kinnocks seksualitet.

Artiklen runder af med nok en svada mod familien som ganske enkelt lyder:

'Det kan godt være, de aggressivt fører kampagne for at blive i EU, men i betragtning af den ekstraordinære rundhåndethed, de har oplevet fra skatteyderne - især via Bruxelles - kunne Kinnock være familien, der overtaler Storbritannien til at stemme 'Forlad EU'.

Helle Thorning-Shcmidt sammen med svigerforældrene.
Helle Thorning-Shcmidt sammen med svigerforældrene. Foto: Linda Kastrup
Vis mere