Newzealandske Johny Yuile og hans otteårige datter Chloe tog sammen på jagt. Datten skød sin første hjort - og det skulle fejres ved at tage en bid af det bankende hjerte. Det fik folk til tasterne, skriver Daily Mail.

En otteårig pige var med sin far på jagt, da hun nedlagde en hjort. Som familiens jagt-traditioner foreskriver, skal der tages en bid af det bankende hjerte af sit første store bytte, før man kan kalde sig rigtig jæger. Den stolte far delte øjeblikket på Facebook - men det var til stor utilfredshed for mange.

Helt siden den otteårige Chloe var baby, har hun været med faderen på jagt. Først i en slynge på maven, og senere med et gevær i hånden. Tidligere i august var hun så på jagt med sin far, hvor hun fik en hjort i kikkerten.

Iført sit lyserøde camouflagetøj lagde hun sin Remington 7mm riffel på skulderen af sin far. Fra 40 meters afstand lukkede hun det ene øje og trykkede på aftrækkeren. Et forholdsvis stort rekyl rammer skulderen på den lille pige, men det gør intet – hjorten er nedlagt.

Faderen og pigen skynder sig til hjorten og får hjertet pillet ud. Pigen tager, som familiens ritual foreskriver, en bid af hjertet, og faderen deler det stolt på Facebook.

»Jeg er en stolt far. Se min lille lyserøde ninja-prinsesse Chloe med sin første hjortekalv. Hun skød den ned ad bakke fra 40 meters afstand, med min skulder som støtte. Hun tog en bid af dens varme, bankende hjerte – go Chloe!«

På Facebook fik opslaget mange sure reaktioner. Chloe er blandt andet blevet kaldt ’psykopat’ og ’fucked up i hovedet’. Du kan læse nogle af kommentarerne her.

Foto: Facebook
Vis mere

Foto: Facebook
Vis mere

Foto: Facebook
Vis mere

Både Johny Yuile og Chloe var ellers glade efter jagten. Chloe sagde også selv til det australske medie Stuff:

»Jeg synes, det var virkelig sejt. Jeg kan godt lide at gå på jagt med min far, for så kan vi tage noget kød med hjem til min familie. Jeg så min onkel bide i hjertet, så det havde jeg også lyst til,« sagde den otteårige jæger.

Facebookopslaget er siden blevet fjernet.