Stjerne-kokken med det store temperament, Gordon Ramsay, sviner ikke kun madentusiasters kogekundskab til på tv, nu går det også udover madtendenser på restauranter og caféer.

Han er nemlig langt fra tilfreds med menukortet, når han skal ud at spise. Acai bowls, matcha te og avocadomadder er nogle af de mad-tendenser, som bragede frem på de danske caféer og restauranter, men det er noget helt andet, der får den garvede kendis-koks blod til at koge.

Skum er en af dem. Gordon Ramsay er træt af skum på tallerkenen, fortæller han til det amerikanske medie Pop Sugar. Senest fik kokken skum lavet af kød, som ikke var appetitvækkende. Han fortæller, at det er fint til desserter, men ellers ser det ofte giftigt ud.

Trøffelolie
Trøffelolie
Vis mere

Det japanske kød Wagyu har Ramsay selv på menu-kortet på en af sine restauranter, men alt for ofte er det ikke ordentligt behandlet andre steder, mener han.

»Det har behov for at blive behandlet med respekt. Overalt, hvor du nu kommer, er der f*cking Wagyu kødboller,« forklarer han.

Den sidste madtrend, som han virkelig hader, er trøffelolie. Han er træt af, når kokke putter for meget af den dyre olie på maden.

»Den værste ting for mig er trøffelolie. Den ting skal bare stoppe nu. Det skal bruges i meget meget små mængder«

Gordon Ramsay er blandt andet kendt for tv-serien 'Hells Kitchen', men ejer også flere hoteller og restauranter i verden.

Sammen med sin kone, Tana Ramsay, har han fire børn. Megan, Holly, Jack and Matilda. Matilda er gået i faderens fodspor. Hun har for nyligt udgivet en madlavningsbog og laver tv sammen med sin far.