Den amerikanske stjernekok Neal Fraser inviterede for nyligt 40 af Los Angeles’ største madbloggere og madskribenter på en fem-retters menu.

Han inviterede dem til middag på restauranten Carondelet i Downtown Los Angeles, og her lokkede han blandt andet med ’eksperimenterende’ og ’friske’ råvarer. Han kunne også fortælle, at der ville være en hemmelig ingrediens i de forskellige retter.

Det skriver The Guardian.

Men hvad, de mange madentusiaster ikke vidste, var, at alle ingredienserne kom direkte fra McDonald’s.

Til forret blev der serveret en avocadosuppe, som var lavet på McDonald’s’ guacamole, og derudover fik gæsterne blandt andet krydrede kødboller og kylling svøbt i bacon. Alt sammen udelukkende lavet af ingredienser fra McDonald's.

En af gæsterne var Danielle Salmon, som har madbloggen ’Follow My Gut’. Via instagram har hun delt flere billeder fra aftenen. Med et blink i øjet skrev hun blandt andet følgende til et af billederne:

'Neal Fraser, jeg kan godt lide dig, men du leger for meget!'.

Artiklen fortsætter under billedet...

De fleste af gæsterne lod til at nyde det lækre måltid, som den anerkendte kok havde tilberedt. Men det var dog ikke alle, der hoppede i med begge ben. Da Neal Fraser til sidst spurgte, om nogen kunne gætte, hvor ingredienserne kom fra, råbte en af gæsterne: »Den gyldne måge!«.

I et interview med Vice Magazines MUNCHIES bliver kokken spurgt, hvordan gæsterne reagerede, da han afslørede ingredienserne.

»De fleste virkede overraskede. Som i hvad-fanden-er-det-her?-overrasket. Jeg ville have, at de skulle se, hvad en god kok kan gøre med mad, som folk ikke opfatter som velsmagende. Jeg ville ikke gøre nogen til grin. Det skulle bare være sjovt,« siger Neal Fraser.

Kødbollerne her er et noget andet syn end de bøffer, McDonald's normalt laver af deres kød.