Bloggeren Emily Sears har fundet en metode til at tage hævn over alle de mænd, der konstant sender hende billeder af erigerede lem.
Bloggeren Emily Sears har fundet en metode til at tage hævn over alle de mænd, der konstant sender hende billeder af erigerede lem.

Den populære australske model Emily Sears, der har omkring 2,4 millioner følgere på Instagram, er rimelig træt af at tjekke sin indbakke for tiden.

Hun bliver nemlig efter eget udsagn bombardet med billeder af erigerede lem.

Faktisk går der sjældent en dag, hvor hun ikke modtager et eller flere af sådanne fotos fra en af sine lidt for lystne ’fans’ – eller måske skulle man snarere kalde dem cyber-blottere.

Men nu har hun fundet en metode til at tage hævn over de mange hundrede mænd, der mener, at hun skal udsættes for nærbillder af deres kønsdele.

amber amour

På det sociale medie Twitter fortæller hun således, hvordan hun ret effektivt får sat en stopper for penis-billederne:

»Min yndlingshobby er at søge på de mænd, der sender mig klamme privatbeskeder online og så svare dem med billeder af deres kvindelige familiemedlemmer og koner,« skriver Emily Sears blandt andet.

Ofte får hun en form for undskyldning fra mændene, som frygter, at hun sladrer til deres partnere.

atrgjr

»Jeg sender billederne som en reminder om, at de skal have respekt for kvinder. Jeg synes, det giver en ansvarlighed, som folk ellers ser ud til at miste, når de er online. At sidde bag en skærm giver folk en kunstig følelse af anonymitet.«

Det er dog sket, at Emily Sears må tage endnu hårdere metoder i brug, hvis afsenderen ikke fatter hendes budskab.

I de tilfælde sender hun mandens billeder direkte til kæresten. Og det kan godt give lidt ballade på hjemmefronten, som du kan se her:

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.