Den afdøde engelske stjerne-dj Jimmy Savile beskyldes nu for at have været involveret i sataniske sexovergreb i 70'erne og 80'erne. (Arkivfoto.)
Den afdøde engelske stjerne-dj Jimmy Savile beskyldes nu for at have været involveret i sataniske sexovergreb i 70'erne og 80'erne. (Arkivfoto.) Foto: Adrian Dennis

Skandalen om den afdøde engelske stjerne-dj, tv-vært og mediepersonlighed Jimmy Saviles påståede sexovergreb på børn og voksne vil tilsyneladende ingen ende tage.

Siden tv-stationen ITV 21. november sidste år bragte en afslørende dokumentar om stjernens mørke side er beskyldninger om overgreb i hundredvis væltet frem, og nu påstås også satanisme at have været en del af Saviles opsigtsvækkende sexliv.  

Til den engelske avis Sunday Express siger Dr. Velerie Sinason, der er leder af Klinik for dissociative studier i London, at hun i begyndelsen af 90’erne blev kontaktet at to kvinder, som uafhængigt af hinanden fortalte om gruopvækkende overgreb begået af blandt andre Jimmy Savile.

Den yngste af kvinderne fortalte ifølge Sinason, at hun i 1975 i en alder af blot 12 år blev ført ned i en stearinlysoplyst kælder under Stoke Maderville Hospital i engelske Buckinghamshire. Her skal hun gennem længere tid være blevet tævet og voldtaget af en større gruppe mænd, som alle var iklædt masker og kåber og messede sataniske hyldester på latin.

Trods maskeringen mente hun at genkende Savile, som allerede dengang var en stor stjerne, på en karakteristisk stemme og en tot hår, der stak ud under kåben.

Historien gøres sandsynlig af, at Jimmy Savile i netop denne periode var tilknyttet samme hospital som frivillig.  

Den anden kvinde var 21, da hun ifølge Dr. Sinason blev lokket til at deltage i et orgie, som efterfølgende tog en mørk drejning. Halvvejs igennem seancen forsvandt halvdelen af deltagerne, hvorefter de øvrige dukkede op iført en forklædning, som også her bestod af masker og kåber. Under de efterfølgende seksuelle overgreb skal der igen være messet sataniske hyldester på latin. Denne gang med Savile som en art ceremonimester.

Begge overgreb skal være meldt til politiet, uden at dette dog førte noget med sig.

Ifølge engelsk politi sættes Jimmy Savile nu i forbindelse med cirka 450 seksuelle overgreb mod såvel voksne som børn på helt ned til otte år. Herunder flere fuldbyrdede voldtægter. Holder beskyldningerne vand, er den tidligere stjerne formodentlig den værste engelske sexforbryder i historien.

Jimmy Savile døde 29. oktober 2011 i en alder af 84 år.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.