Den afdøde krokodille-jæger Steve Irwins datter Bindi er blevet gift, kun timer før det australske forbud mod mere end fem personer kunne være til stede ved et bryllup, trådte i kraft.

Brylluppet fandt sted ved familiens Australia Zoo, men det var et bryllup som fik hårde ord med på vejen. Det kom som sagt kun timer før der trådte et forbud mod forsamlinger på mere end fem personer i kraft.

Bindi Irwin postede et billede på de sociale medier onsdag den 25. marts. Hendes ledsagende tekst sagde: »Vi har holdt en lille fest og jeg har giftet mig med min bedste ven.« Det skriver Reuters.

»Vi har planlagt denne dejlige dag i næsten et år, og vi blev nødt til at ændre på det hele, da vi ikke havde gæster til vores bryllup. Det var en meget alvorlig beslutning, men det var vigtigt at holde alle sikre,« sagde Irwin.

Billeder af en brud i en smuk kjole under en bunke paraplyer ved familiens zoo i staten Queensland blev vist onsdag på tv, bare timer efter at premierminister Scott Morrison indførte en begrænsning på fem personer ved et bryllup fra midnat natten til torsdag - parret selv, en tilskuer og to vidner - for at forhindre coronasmitte.

Mange mennesker beklagede sig over, at Bindi Irwin var et dårligt eksempel, da Australien nu indførte nationale begrænsninger på folks forsamlinger.

»Hvor mange mennesker vil få #COVID-19 fra dette bryllup?« var der en som spurgte på Twitter.

Chandler Powell har fortalt på de sociale medier, at han havde mødt Bindi i den zoologiske have, hvor han nu arbejder, for seks år siden.

Bindi Irwin blev berømt som et barn, da hendes far, hvis tv-programmer var populære over hele verden, døde i 2006. En pigrokke ramte hans hjerte mens hans filmede ved Great Barrier Reef.