Kuwaitis enjoy the warm weather at a beach in Kuwait City on February 1, 2010. Temperature is predicted to go down gradually these days in Kuwait, becoming cold at night, especially at desert areas. AFP PHOTO/YASSER AL-ZAYYAT
Kuwaitis enjoy the warm weather at a beach in Kuwait City on February 1, 2010. Temperature is predicted to go down gradually these days in Kuwait, becoming cold at night, especially at desert areas. AFP PHOTO/YASSER AL-ZAYYAT Foto: YASSER AL-ZAYYAT

Hverken de kuwaitiske myndigheder eller familien har endnu ladet høre fra sig i sagen om en ung dansk kvinde, der ifølge lokale medier i sidste uge blev anholdt for at have sex med sin kuwaitiske kæreste.

Der er stadig betydelig mystik om en ung dansk kvinder, der ifølge en kuwaitisk avis i sidste uge skulle være blevet anholdt i landet, efter at hun var stukket af hjemmefra og havde haft sex med sin kuwaitiske kæreste.

Hverken de kuwaitiske myndigheder eller familien til kvinden har således ladet høre fra sig, hér syv dage efter at historien første gang dukkede op i den kuwaitiske avis Al-Quabas.

-Vi har endnu ikke modtaget svar fra officiel side. Men vi betragter det som en sag, der eksisterer og forfølger den som sådan, indtil det modsatte er bevist," siger chargé d'affaires Flemming Gredsted fra den danske ambassade i Saudi-Arabien, som håndterer sagen.

Den kuwaitiske avis kunne den 2. februar berette, at den unge kvinde med dansk statsborgerskab var blevet anholdt og sigtet for overtrædelse af kuwaitisk lov, fordi hun havde været i seng med sin kæreste.

Efter det oplyste skulle parret være blevet anholdt i en lejlighed i byen Salmiya, efter at kvinden for et par uger siden havde forladt sit hjem og var blevet efterlyst af sin mor. Tilsvarende var hendes kæreste blevet meldt savnet af sin familie.

Ifølge avisen har den danske kvinde under et politi forhør erkendt at have været i seng med sin kæreste, ligesom hun skal have givet udtryk for, at hun var utilfreds med sin mor, fordi moren ikke ville acceptere, at datteren giftede sig med hvem, hun ville. Sagen skulle nu være overgivet til anklagemyndigheden.

Efter omtalen har danske myndigheder taget kontakt til både den kuwaitiske ambassade i Saudi-Arabien og udenrigsministeriet i Kuwait City. Lokale kontakter er også blevet aktiveret, men indtil videre er det ikke lykkedes at få oplysninger frem om sagen. Der har heller ikke været henvendelser fra pårørende eller venner til kvinden, oplyses det
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.