Kate McCann ses her med sin forsvunde datter Madeleine i baggrunden
Kate McCann ses her med sin forsvunde datter Madeleine i baggrunden Foto: CHRIS HELGREN

Fem år efter den britiske pige Madeleine McCann forsvandt fra sine forældre i Portugal, efterforsker spansk politi et nyt tip i sagen.

Hele verden har fulgt sagen om lille Madeleine, der i 2007 forsvandt fra sine forældre på en ferie i Portugal.

Nu efterforsker spansk politi sagen, efter portugisisk politi har bedt dem begynde en undersøgelse. Efterforskningen sker i byen Nerja i det spanske ferieområde Costa del Sol, hvor man skulle have fået et troværdigt tip.

Det portugisiske politi har fået et tip om, at en pige med »stærk fysisk lighed« med Madeleine er blevet set i det spanske ferieområde. Det friske spor i sagen kommer få uger efter, at de portugisiske myndigheder begyndte på en stor evaluering i sagen om den forsvundne Madeleine, skriver The Mirror.

FILE PORTUGAL MADDY CASE 'CLOSED'

Rogerio Alves, der er advokat for Madeleines forældre Kate og Gerry McCann, sagde tidligere, at han mente, at evalueringen var forårsaget af friske spor i efterforskningen. Ifølge advokat Rogerio Alves tyder det på, at der er friske spor i sagen, og det har fanget hans opmærksomhed.

- Der er noget, som har fremkaldt nok interesse fra det portugisiske og britiske politi til at berettige denne evaluering i eftersøgningen på nye spor. Den mest sandsynlige forklaring er, at informationen har sat dem på sporet af noget, siger han.

PORTUGAL-BRITAIN-CRIME-MADDIE MCCANN

For snart fem år siden, 3. maj 2007, forsvandt Madeleine McCann fra en ferielejlighed i Praia da Laz i Portugal. Efterfølgende blev forældrene Kate og Gerry McCann selv gjort til mistænkte i sagen, men mistanken mod dem blev droppet i 2009.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.