En søvnig lille by i det sydlige Spanien er i disse dage vendt på den anden ende. 

Det er, efter manipulerede nøgenbilleder af lokale piger i alderen 11 til 17 år fra byen Almendralejo har floreret. Det skriver BBC

Indtil videre er der 20 piger, der er stået frem som ofre for kriminaliteten. 

»En dag kom min datter ud fra skolen og sagde: 'Mor, der cirkulerer billeder af mig topløs,« siger María Blanco Rayo , der er mor til en berørt 14-årig pige, til det britiske medie, og fortsætter: 

»Jeg spurgte hende, om hun har tager nøgenbilleder af sig selv, og hun sagde: 'Nej mor, det er falske billeder af mig, som der bliver lavet mange af lige nu, og der er andre piger i min klasse, det også er sket for,« fortæller hun. 

Billederne er ifølge mediet skabt ud fra billeder af fuldt påklædte piger, som de selv har lagt op på sociale medier, og herefter er billederne blevet manipuleret med.

Politiet har nu knyttet 11 lokale drenge til sagen, men efterforskningen fortsætter oplyser politiet.

De lokale drenge har ifølge politiet enten lavet billederne selv eller været med til at sprede dem via sociale medier som WhatsApp og Telegram.

Sagen om de falske nøgenbilleder har skabt stor debat i Spanien, hvor flere store nationale medier har bragt historier om sagen i den lille by.