En dansk chauffør fra transportfirmaet Frode Laursen var involveret i det voldsomme harmonika-sammenstød på E4-motorvejen nordøst for Helsingborg tirsdag. Mere end 50 biler var involveret i kollissionen, der indtil videre har kostet tre mennesker livet.
En dansk chauffør fra transportfirmaet Frode Laursen var involveret i det voldsomme harmonika-sammenstød på E4-motorvejen nordøst for Helsingborg tirsdag. Mere end 50 biler var involveret i kollissionen, der indtil videre har kostet tre mennesker livet. Foto: 9204 BJORN LINDGREN BLIPIX
Dansk chauffør involveret i massesammenstød i Skåne

En dansk chauffør fra transportfirmaet Frode Lauersen var tirsdag formiddag involveret i den kæmpe kollision, som indtil videre har kostet tre person livet og kvæstet mindst 13 personer på motorvej E4 i Skåne. Det bekræfter medieansvarlig Anders Balle fra Frode Laursen.

- Vi har netop fået en melding om, at vores chauffør er sluppet uskadt fra sammenstødet. Han er heller ikke bragt til hospitalet til observation. Men han er selvfølgelig rystet, siger Anders Balle.

Den danske chauffør var i Sverige med et parti varer og en rutineret chauffør i landet, fortæller Anders Balle. Han har ikke talt med ham personligt, men det har firmaets divisionschef.

- Han er vant til at køre i Sverige, men derfor er han selvfølgelig rystet over den kæmpe ulykke, og lige nu fremstår det hele jo meget kaotisk deroppe, medgiver Anders Balle.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.