Britisk politi gjorde tirsdag et makabert fund bestående af tre lig i baghaven til det hus, hvor EastEnders-skuespilleren Sian Blake boede med sin kæreste og parrets to børn. Sian Blake og børnene Zachary og Amon, har været meldt savnet siden den 13. december 2015. Politiet leder nu efter faderen til børnene og Sian Blakes kæreste, Arthur Simpson-Kent, som er forsvundet.
Britisk politi gjorde tirsdag et makabert fund bestående af tre lig i baghaven til det hus, hvor EastEnders-skuespilleren Sian Blake boede med sin kæreste og parrets to børn. Sian Blake og børnene Zachary og Amon, har været meldt savnet siden den 13. december 2015. Politiet leder nu efter faderen til børnene og Sian Blakes kæreste, Arthur Simpson-Kent, som er forsvundet. Foto: London News Pictures

Britisk politi har fundet tre lig i deres søgen efter EastEnders-skuespilleren Sian Blake, der forsvandt sammen med sine to børn den 13. december. De blev sidst set, efter et familiebesøg i Leyton i det østlige London.

De uhyggelige fund blev gjort tirsdag eftermiddag i baghaven til det hus, hvor skuespilleren boede med sine børn, Zachary og Amon, og sin mand.

Det skriver Metro.

Det formodes at være ligene af den 43-årige mor og hendes to sønner på henholdsvis otte og fire år, selvom retsmedicinerne endnu ikke har bekræftet, at dette skulle være tilfældet.

»På nuværende tidspunkt har vi ikke formelt identificeret ligene, men det her er selvfølgelig et vendepunkt i efterforskningen, og Sians familie er blevet informeret,« udtaler efterforskningslederen fra Scotland Yards Homicide and Major Crime Command-afdeling, Paul Monk, der overtog efterforskningen efter ligene blev fundet.

Sian Blake, der blandt andet er kendt fra 90'er-serien EastEnders.

Han udtaler også, at Scotland Yard betragter sagen som et trippelmord.

Sian Blake er kendt for sin rolle som Frankie Pierre i den britiske sæbeopera EastEnders. Det første afsnit løb af staben på BBC One i 1985, og serien fortsatte op gennem 90’erne.

Kæresten forsvundet efter afhøring

Den hovedmistænkte er på nuværende tidspunkt Sian Blakes 48-årige kæreste, Arthur Simpson-Kent, som også er far til de to børn.

Siden politiet afhørte ham den 16. december, er han forsvundet.

Scotland Yard har ikke udtalt sig om, hvorvidt de mener at kende til hans lokalitet, men en kilde, som avisen Daily Mail har talt med, oplyser, at han er rejst til Ghana i Vestafrika, og at Interpol er blevet underrettet.

Ifølge Arthur Simpson-Kents forhenværende kone fra et andet ægteskab, Dominique Deblieux, har han tidligere haft et forbrug af rygekokain.

Satte ekstra politi på sagen

Naboer til skuespillerinden fortæller til Daily Mail, at Sian Blake har lidt af sygdommen motor neuron syndrom, der angriber nerver og muskler. De tilføjer, at hun så »tynd og skrøbelig« ud, før hun forsvandt.

Efter Sian Blake og børnene var blevet meldt savnet, satte politiet derfor ekstra mandskab af til at finde dem, fordi man var bekymret for, at Sian Blake befandt sig et sted med sine børn, hvor hun ikke havde adgang til sin medicin.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.