I et nyt interview åbner den 42-årige skuespiller Sarah Paulson op om sit forhold til den 74-årige skuespiller Holland Taylor. Parret afslørede i 2015, at de havde været kærester i det skjulte i et år.

»Tidligt, da folk fandt ud af, at jeg var sammen med Holland, sagde nogle: 'Jeg tror, du skal være forsigtig. Jeg er bange for, at det vil påvirke din karriere negativt',« fortæller Sarah Paulson til 'The Edit' åbent om de negative sider ved at være i forhold med stor aldersforskel.

Sidste år hyldede hun sin partner, Holland Taylor, i en tale, da hun modtog en 'Emmy'-statuette, selvom hun var blevet advaret om at være åben om sit forhold til den ældre skuespiller. Hun fortæller i det nye interview, at hun var meget bekymret for at sige, at hun elsker Holland Taylor til Emmy overrækkelsen.

På Instagram har Sarah Paulson delt et billede af sig selv sammen med skuespilleren Emma Roberts og sin kæreste Holland Taylor. Hun skriver: 'No filter. Emma Roberts og min kærlighed'

De to skuespillere har været i branchen i mange år. Holland Taylor er nok især kendt for sin rolle som mor til Charlie i tv-serien 'Two and a half men', mens Sarah Paulson hitter i serien 'The American Horror Story' og '12 years of slave'.

»Mine livs valg er ukonventionelle. Jeg er sammen med en meget ældre person, og folk finder det totalt fascinerende og underligt, og for mig er det det mindst interessante omkring mig. Men jeg føler mig lidt ukonventionel. Jeg er en kvinde i en vis alder, der har valgt ikke at få børn, og der har valgt, at min karriere er min prioritet,« siger Sarah Paulson.

De to mødte hinanden for omkring 10 år siden, men dengang datede Sarah Paulson en anden skuespiller Cherry Jones, der i dag er 61 år.