Politiet måtte rykke ud til skyderi på skolen i Taft, Californien.
Politiet måtte rykke ud til skyderi på skolen i Taft, Californien. Foto: Reuters

En amerikansk high school-elev, der torsdag blev såret ved en skudepisode på en skole i Californien, er såret, men uden for livsfare.

En 16-årig studerende trængte torsdag ind på skolen og affyrede skud mod eleven. Han skød også mod en anden elev, men ramte ikke. Den 16-årige blev derefter overtalt til at overgive sig af en lærer og en anden repræsentant fra skolens personale.

Den stedlige sheriff, Donny Youngblood, sagde på en efterfølgende pressekonference, at det var en heroisk indsats, læreren og personalerepræsentanten havde udført.

- De kunne lige så vel bare have skyndt sig at forlade klasselokalet og overladt eleverne til deres egen skæbne. Men det gjorde de ikke, fortalte Donny Youngblood ifølge Foxnews.

Myndighederne har endnu ikke tjekket, om den 16-årige har nogle tidligere forbrydelser på samvittigheden. Man ved heller ikke, hvorfra han har fået sit våben.

Flere af eleverne sagde ifølge Foxnews, at de kendte drengen og fortalte, at han ofte blev mobbet, blandt andre af den elev, han skød efter på skolen.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.