Lyt til artiklen

Hendes forsvarer kalder sagen for »følelsesmæssig vanskelig«.

Andre vil måske hævde, at Taylor Rene Parkers gerning er udtryk for simpelt vanvid eller måske endda ondskab.

I hvert fald tog det ikke nævningene i Bowie County i Texas meget mere end en time at kende hende skyldig i dobbeltdrab.

Det skriver CNN.

Onsdag i den forgangne uge faldt straffen lige så prompte:

Døden.

Og sagen om den 29-årige kvinde fra Texas er da også så grusom, at du risikerer at miste troen på menneskeheden for en stund, når du har læst om den.

I efteråret 2020 skar Parker nemlig maven op på den gravide Reagan Hancock og stjal hendes baby. Både den unge mor og hendes ufødte barn døde.

Gennem flere måneder havde gerningskvinden narret sin kæreste til at tro, at hun var gravid.

Hun gik med en falsk mave, forfalskede ultralydbilleder, arrangerede et babyshower og gav det fiktive barn i hendes mave navnet 'Clancy Gail.'

Imens gik hun i gang med at finde det perfekte offer.

Hun endte med at kvæle Hancock og stikke hende flere gange med en kniv, inden hun skar hul i hendes mave med en skalpel.

Derefter stak hun af med babyen.

Da hun kort efter blev stoppet af politiet, forklarede hun, at hun netop havde født babyen i bilen på vej til hospitalet.

Det tog dog ikke myndighederne lang tid at fastslå, at Parker ikke selv havde født barnet, som desværre ikke overlevede den hårde medfart.

I løbet af retssagen forsøgte forsvareren at argumentere for, at den tiltalte havde store traumer fra barndommen, som slet ikke var blevet behandlet.

»Vi er bare så taknemmelige for, at retfærdigheden er sket fyldest i dag,« lød reaktionen efter domfældelsen fra offerets mor, Jessica Brooks.

Også søsteren Emil Simmons var tilfreds med, at sagen havde fundet en afslutning.

»Jeg er overvældet af lykke over, at det er overstået, for Parker har været sådan en byrde i vores liv. I lang tid har jeg ikke været i stand til at tænke på min søster uden også at tænke på hende.«