Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den tidligere dommer i britiske X Factor og tv-kendis Sharon Osbourne langer hårdt ud efter Maddie McCanns forældre, Gerry og Kate McCann. Det skriver britiske Mirror.

I sit talkshow The Talk på amerikansk tv tog den britiske realitystjerne bladet fra munden i en paneldebat, da paneldeltagerne kom til spørgsmålet om, om man kan lade sit barn sove uden opsyn, mens man er kort derfra for eksempelvis at hente noget.

Det spørgsmål fik 63-årige Sharon Osbourne, der blev kendt som rockmusikeren Ozzy Osbournes kone, op af stolen.

»Nu skal jeg fortælle jer en kort historie. Der var en mand og en kone, der var på ferie i Portugal. De efterlod deres barn sovende på værelset, mens de gik ud for at spise middag på en restaurant. Mens de var ude på resortet, blev deres barn taget. Og de var sådan: 'Men vi kan jo se alt, hvad der sker'. Men det er jo sindssygt,« rasede den 63-årige brite ifølge Mirror.

Madeleine McCann forsvandt 3. maj 2007, da den britiske pige var blot fire år gammel. Hun var med sine forældre på ferie i Algarve i det sydlige Portugal. Om aftenenen den dag gik hendes forældre ud for at spise middag med et andet hold forældre, og siden har ingen set Madeleine, der verden over er blevet kendt som 'Maddie'.

I første omgang arbejdede portugisk politi ud fra en teori om, at den lille pige blev kidnappet. Men 6. september 2007 blev sagen vendt på hovedet, for 'Maddies' forældre blev pludselig mistænkte, og hendes mor, Kate, blev afhørt i 11 timer, ligesom faderen, Gerry, også var officielt mistænkt.

Der blev blandt andet spekuleret i, at forældrene havde givet deres datter en dosis sovemedicin, som ved en fejl var for høj, og som havde slået 'Maddie' ihjel. Alle de mistanker er de dog renset for i dag.

Mysteriet om, hvad der skete med den blot fire-årige 'Maddie', er der stadig ingen, der har løst.

Andre læser også