Den tyske lingerieproducent Liaison Dangereuse har skabt debat om deres nye reklamevideo. I videoen klæder en smuk kvinde sig i frækt undertøj, for til sidst at iklæde sig et gulvlangt slør.

Firmaets slogan lyder som følger.

- Sexethed er for alle. Alle steder.

Det slogan slår de for alvor igennem med ved produktionen af deres nye reklame video. I videoen følger vi en smuk kvinde, der lægger dyr makeup og iklæder sig fræk og sexet undertøj.

SE VIDEOERNE: Sexede reklamefilm fra Agent Provocatuer

SE BILLEDERNE: Agent Provocateur - se årets frækkest lingeri

Bedst som man tror kvinden skal vimse rundt i undertøj resten af dagen, svøber hun sig ind i et stort, gulvlangt slør også kaldet en nikab.Men hvorfor har de lavet sådan en kontroversiel video?

- Vi vil vise at kvinder overalt kan være sensuelle. Ligemeget hvor hun bor, hvordan hun klæder sig, hvad hun tror på og hvem hun elsker. Vi vil vise at der altid er plads til at være feminin. Interessen for lingeri går over alle kulturelle grænser, siger Laurence Saurier fra Liaisons Dangereuse til Aftonbladet.

SE BILLEDERNE: Dita Von Teeses frække undertøj

SE BILLEDERNE: Mie Moltke i sexet lingeri

På nettet har videoen skabt debat, men det behager firmaet.

- På internettet er der en åben diskussion om sagen, og det er kontroversielle med både positive og negative meninger. Men jeg synes det er godt, for der er aldrig 100 procent positive meninger når man udveksler ideer. Desuden er det i sig selv godt, at føre stereotyper frem i lyset.