____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Et hedt kys mellem to mænd har vakt både jubel og dyb forargelse over hele USA. Lørdag blev der skrevet historie, da Michael Sam blev valgt til at spille for St. Louis Rams i NFL, verdens bedste liga indenfor amerikansk fodbold. Det er første gang en spiller, der er erklæret homoseksuel, er blevet valgt.

Det var tydeligvis et stort øjeblik, for Michael Sam, da han fik beskeden om, at han skulle spille i NFL for St. Louis Rams. Allerede under telefonsamtalen, bryder Michael Sam sammen. Men det efterfølgende kys mellem ham selv og den mandlige kæreste Vito har tilsyneladende vakt lige så store føleleser i USA, skriver flere amerikanske medier. TV-stationen ESPN fulgte nemlig hele seancen med rullende kameraer. Pludselig blev det meget fysisk og konkret, at her var tale om en erklæret homoseksuel. Det har efterfølgende givet stærke reaktioner. Både fra folk som jubler og fra folk som græmmes.

- Bøsser er ubrugelige. Bare tomme skaller af kød uden noget at tilbyde udover aids, skriver YouTube-brugeren Hugo Draxx eksempelvis i en kommentar.

Tom Slick går endnu videre i sin kommentar:- Disse sodomister, burde blive brændt levende, skriver han.