Da toget passerede en bro i Saltsjöbaden i den svenske hovedstad, kørte det af sporet og direkte ind i et boligkompleks. Se de næste billeder.
Da toget passerede en bro i Saltsjöbaden i den svenske hovedstad, kørte det af sporet og direkte ind i et boligkompleks. Se de næste billeder. Foto: 10030 JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX
Tog kørte af sporet og smadrede ind i boligkompleks.

En ung kvinde i 20'erne stjal af endnu ukendte årsager et tog i Stockholm natten til tirsdag.

Når man ser resultatet af pigens køretur, kan det godt undre, at ingen hverken i bygningen eller i toget blev dræbt ved ulykken.

Da toget passerede en bro i Saltsjöbaden i den svenske hovedstad, kørte det nemlig af sporet og direkte ind i et boligkompleks.

- Der var mennesker i bygningen, men ifølge de foreløbige oplysninger er ingen kommet til skade, siger Ulf Lindgren fra Stockholms politi til den svenske avis Aftonbladet.

Inde i toget fandt politiet kun en enkelt passager - nemlig føreren - en kvinde i 20'erne. Hun blev hårdt såret fløjet til Karolinska Universitetssygehus med helikopter.

- Personen kunne tale og ved bevidsthed. Hvor alvorlige skader, hun har pådraget sig, ved vi ikke, men hun kunne kommunikere og fortsatte:

- Det er helt utroligt, at der ikke er tale om en alvorligere ulykke, både for dem, som befandt sig i bygningen og på toget. Det er utroligt, at det ikke er gået værre.

Politiet ved ikke, hvorfor den unge kvinde overhovedet kørte toget, men Expressen skriver, at der er tale om en rengøringsdame, der faldt over nøglerne til toget.

Et af de første vidner til ulykken var pop-ikonet Richard Herrey, som i 1984 vandt Det Internationale Melodi Grand Prix med sine to brødre og sangen 'Diggi-Loo Diggi-Ley'.

Herrey bor bliver i nærheden, og da han hørte lyden troede han først, at toget havde ramt en bil. 

- Man bliver lidt bange, når et tog kan køre af sporet og ind i en beboelsesejendom, sagde han kort efter ulykken til Expressen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.