Cirkusprinsessen Merrylu Casselly, der har været med i Talent og Cirkusdynastiet, havde en stor gæst med til bryllup i Ungarn, skriver Daily Mail.

Hestevognen var skiftet ud med elefantryg, da cirkusartisterne Merrylu Casselly og Jozsef Richter havde sagt ja til hinanden til deres vielse i den ungarske hovedstad, Budapest.

Merrylu Casselly and Jozsef Richter. Vis mere

Parret havde valgt en mere utraditionel transport væk fra brylluppet, og det masser af opmærksomhed, hvor en folkeskare samlede sig for at se de nygifte stige til elefant.

Merrylu Casselly and Jozsef Richter. Vis mere

Merrylu Casselly kender flere læsere måske som el del af den berømte cirkusfamilie Casselly, som i mange år var en del af Cirkus Arena. Og som i 2015 ramte tv-skærme i de danske hjem, da TV2 viste dokumentaren Cirkusdynastiet.

Merrylu Casselly and Jozsef Richter. Vis mere

Her var Merrylu Casselly en fremtrædende figur, da hun var kærester med den danske cirkusartist og Vild Med Dans-deltager, Patrick Berdino. Dokumentaren formåede både at skildre deres forhold og brud, inden Casselly-familien også trak sig ud af Arena-familien.

I 2008 kom Merrylu Casselly også frem på skærmene, da hun belv kendt som 'Slangepigen' fra DRs Talent. Her nåede hun helt frem til finalen.

Læs også: Kom med bag kulisserne i Cirkus Arena: Sådan har du ikke oplevet cirkus før

Søndag blev hun så smædet sammen med sin Jozsef i den ungarske hovedstad. De to blev forlovet i september 2014, hvor Joszef Richter friede til Marrylu Casselly i managen under en optræden til en cirkusfestival i Budapest.