Kristina Pimenove er kun 10 år gammel, men bliver allerede kaldt ’den smukkeste pige i verden’. Nu har hun landet en af verdens mest eftertragtede modelkontrakter i USA.

Russiske Kristina Pimenove er flyttet fra Moskva til Los Angeles for at underskrive en kontrakt med det prestigefyldte modelbureau ’LA Models’, hvor blandt andre supermodellen Tyra Banks startede sin karriere.

Den 10-årige pige startede som model i en alder af bare tre år og har allerede lagt ansigt til store modehuse som Dolce & Gabbana, Armani og Benetton. Siden hun vare fire har hun gået på catwalken til modeshows. Næsten fire millioner mennesker følger hende på facebook og over en million på instagram.

Verden er bestemt ikke i tvivl om, hvor smuk Kristina Pimenove er, hun bliver ofte kaldt ’den smukkeste pige i verden’.

Men ifølge pigens mor er det desværre ikke kun komplimenter, der er også nogen, der går over stregen. Både på instagram og facebook har der været krænkende kommentarer med seksuelle undertoner, skriver Daily Mail.

Det fik sidste år Kristina Pimenoves mor til at beskylde flere brugere for at have en ’pædofil tankegang’, hvis de så noget seksuelt i billederne af hendes dengang ni år gamle datter.

Moderen administrerer pigens profiler på de sociale medier som Facebook . Og det var blandt andet sjofle kommentarer om pigens ’sexede’ ben og det, at flere kaldte hende ’en babe’, der fik moderen til at reagere.

Siden har hun slettet alle upassende kommentarer.

Andre brugere skriver, at det er skræmmende og uansvarligt af en mor, at lægge model-billeder op af sin datter, og at det uden tvivl vil spolere resten af hendes liv.

Moderen holder dog fast i, at det er helt uskyldige billeder og at 10-årige Kristina Pimenove elsker sit arbejde.

Men moderen kalder kritikerene ’pædofile’ og holder fast i, at billederne af hendes datter er helt ’uskyldige’.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.