Sarah Villafane blev noget fortørnet, da hun blev smidt ud af træningscenteret på sin skole i Charleston i USA. Grunden til, at hun måtte forlade centeret, var nemlig det træningstøj, hun havde på.

Den studerende havde iført sig en mavebluse og et par træningsleggins. Tøj, som hun havde købt til at træne i. Derfor undrede det Sarah Villafane så meget, at hun blev smidt ud, at hun postede et billede med sit outfit på Facebook.

'Så jeg blev lige smidt ud af College of Chaleston træningcenter for at have det her outfit på. Altså ikke tilladt at trænepå grund af det her tøj SOM JEG HAR KØBT SPECIFIKT TIL AT TRÆNE I,' skriver hun i begyndelsen af sit opslag.

I opslaget forklarer hun, at hun blev bedt om at tage en anden top på, så hun var 'fuldt dækket'. Men på trods af den kommentar, blev hun ved med at træne, indtil en medarbejderen fra fitnesscenteret kaldte manageren over, som sagde, at hun ikke måtte træne der.

'Jeg købte det her tøj til at træne i, fordi der er komfortabelt. Hvad er problemet? Hvorfor kan jeg ikke træne i det her tøj? Er min navle så distraherende for de 85 procent mænd, der er i centret? Jeg blev tvunget til at forlade centeret, HVORFOR? Ærligt, jeg er så sur over, at jeg blev smidt ud på grund af det. STRAM OP COLLEGE OF CHARLESTON,' skriver hun på Facebook.

I skrivende stund har over 500 personer delt hendes opslag. Mange er enige i at det er fuldt ud passende, at hun har toppen på, hvor man kan se hendes navle. Men flere påpeger, at reglerne om træningstøj er til på grund af hygiejne.

'MRSA, ringorm, herpes og andre sygdomme. Så ikke alene øger du risikoen for at overføre nogen af disse til dine træningsmakkere, fordi du ikke ønsker at dække dig til. Du øger også chancen for selv at blive smittet. Men gå du bare over og klag over din mavebluse. Og glem ikke at gå barfodet gennem omklædningsrummet, mens du er det. Fodvorter er nemlig bare det bedste!,' skriver Christina Salt som kommentar til opsalget.

Træningscenteret har selv svaret, at de valgte at smide hende ud på grund af hygiejnen. Det undrer dog Sarah Villafane, da der ikke er skiltet eller regler i netop det center omkring, hvad man må have på.