Den 23-årige mand, der var ude for et frygteligt uheld på direkte tysk tv, har fået nedslående nyheder fra sine læger.

Håbet om fuldstændig helbredelse er endegyldigt forbi for 23-årige Samuel Koch, der i snart to uger har været indlagt efter etfrygteligt uheld i quiz-programmet 'Wetten Dass...', som blev sendt direkte på tysk tv.

- Samuel kommer aldrig til at gå normalt igen, fortalte cheflæge Michael Baumberger ifølge Bild.de på et pressemøde fra den klinik i Schweiz, hvor Samuel Koch i øjeblikket er indlagt.

Trækker selv vejret

Den 23-årige studerende er lammet, og han er stadig i intensiv behandling for den alvorlige skade, han fik på sin nakkesøjle, da han styrtede i gulvet, efter at have powerjumpet over en bil, som hans egen far kørte. Men hans tilstand er stabil.

Samuel Koch trækker nu selv vejret og kan også indtage føde gennem munden.

- Han er ved bevidsthed og kan svare på alle spørgsmål, siger Baumberger, der vurderer, at der er gode chancer for, at Samuel får dele af sin førlighed tilbage.

I starten af ugen begyndte Samuel Koch at kunne aktivere muskelgrupper, som han ikke tidligere havde kontrol over.

Imponeret over viljestyrke

Lægerne på klinikken er dog imponeret over den 23-åriges positive sind og viljestyrke.

- Jeg har sjældent set en patient, der så tidligt efter en alvorlig ulykke har haft så stærk en koncentration og vilje i forbindelse med sin behandling, sagde læge Benedikte Pannen på pressemødet.

Lægerne oplyste desuden, at pengene til at betale det lange behandlingsforløb, som Samuel Koch skal igennem, er sikret. Om tv-kanalen ZDF hjælper til økonomisk, ville de dog ikke oplyse.

Uheldet

Den 23-årige var med i et væddemål, hvor han skulle 'powerjumpe' over forskellige typer af biler, da det gik galt på den tredje bil.

Her ramte han bilen uheldigt og røg videre over og slog hovedet direkte ned i det hårde gulv. Det var hans egen far, der kørte bilen.

GERMANY-ENTERTAINMENT-TV-ACCIDENT1e

Samuel Koch bevægede sig slet ikke efter det voldsomme uheld. Og kameraerne skiftede hurtigt væk fra den svært tilskadekomne og bevidstløse mand. Værten Thomas Gottschalk afbrød programmet.

Du kan se ulykken, som den så ud på tv her, men vi vil advare om, at det er stærke billeder