De mystiske Moai-statuer på Påskeøen i Chile er en del af den dyre rejsepakke, du nu kan få hos National Geographic.
De mystiske Moai-statuer på Påskeøen i Chile er en del af den dyre rejsepakke, du nu kan få hos National Geographic. Foto: IAN SALAS
National Geographic tilbyder nu eksklusive rejser, hvor man guidet af eksperter kan se jordens vidundere. Hvis man har råd

Oplev 12 af stederne på UNESCO's verdensarvsliste. Spadser en tur på Påskeøen, rundt om pyramiderne i Giza eller tag en vandretur på Macchu Picchu, mens en erfaren ekspert fortæller dig alt, hvad du skal vide. Rejs fra land til land og seværdighed til seværdighed i dit eget privatfly på kun 24 dage.

I privatflyet, en Boeing 757, er der kun plads til 78 - lidt mindre end de kvægtransporter, man er vant til, når der er plads til 233 i flyet. Hvert sæde har egen fladskærm, der har oplysende detaljer om hvor man skal hen næste gang, og får man lyst til at hvile øjnene lidt fra skærmen, er der endda et mindre bibliotek med verdenslitteratur og rejseguides.

Det eneste du skal gøre er at pakke tasken. Og så lige give 400.000 danske kroner for det. Pr. person. Men så er maden også betalt.

På trods af de høje priser er alle ture i 2013 allerede fuldstændig booket. Men de tager af sted igen i 2014, for dem, der skulle have lyst og råd. Kig med her, hvis du lyster den slags

- Den slags oplevelser er for rejsevante mennesker, der gerne vil have noget ekstra. For dem starter turen længe før de er i flyet og de elsker at forberede sig og lære noget nyt som en del af oplevelsen, siger Trygve Sunde Kolderup, daglig leder i det norske rejsefirma Hvitserk, der arrangerer fjeld-ekspeditioner, til VG.

Så har du mod på det, og en medgørlig bankrådgiver, så bliver det en julegave, som kæresten, manden eller veninden ikke lige havde regnet med.
 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.