I videoen ses en kvinde, der bliver tvunget til at gå nøgen rundt på gaden i New York af sin kæreste. På et tidspunkt fjerner han håndklædet fra hendes krop, og hun står nøgen kun iført et par støvler. Imens det finder sted, sviner han hende til på spansk. Videoen er sløret af Mirror.

En video har floreret på youtube af en kvinde, som bliver tvunget til at gå nøgen rundt på gaden i New York af sin kæreste, efter han har opdaget, at hun skrev frækt med syv andre mænd. Nu taler hun ud om den nedværdigende oplevelse.

Først blev der spekuleret i om videoen, der kan ses ovenfor, overhovedet var autentisk. Men efter at den 24-årige mand har været i retten, og efter de begge implicerede har udtalt sig, må man gå ud fra, at den er god nok. Den 24-årige mand er blevet anklaget for overfald af tredje grad.

I videoen sviner manden sin kæreste til på spansk, alt imens hun forsøger at gemme sin nøgne krop bag et motorcykelovertræk. Mediet Viral Thread har haft oversat mandens forbandelser til følgende gloser:

»Tag håndklædet af! Vis hvad du er, så god og smuk. Hun er en prostitueret. Gå videre. Sig hej til kameraet og fortæl, hvorfor du gør det her.«

»Nu vil mændene, som du har skrevet til se, om du er det værd. At snakke sådan med syv andre mænd, mens jeg var sammen med dig.«

Den 24-årige mand fra videoen og den 22-årige kvinde er ikke længere sammen. De har et fælles barn på et par måneder. Den 22-årige kvinde fortæller ifølge Viral Thread i et interview med Univision, at hendes ex-kæreste fra videoen før har slået hende.

Hun fortæller, at hun gik med til at blive filmet nøgen på gaden, fordi han havde truet hende med at slå hende i ansigtet og kaste hende ned ad trapperne, hvis ikke hun gjorde, som han sagde.

»Jeg var så bange for ham, at jeg ikke vidste, hvad jeg skulle stille op,« siger den 22-årige kvinde ifølge Viral Thread.

Hun fortæller også, at hun i dagene efter videoen har befundet sig i sin lejlighed sammen med sin lille datter.

Viral Thread skriver, at den 24-årige mand har lagt en række videoklip op på mediet Instagram, hvor han beder både verden og sin ex-kæreste om tilgivelse for sine handlinger.

SMS

Hitter på Facebook