Lille dreng blev væk fra sin mor, da han gik gennem ørkenen. På flugt fra krigen.

Borgerkrigen i Syrien rammer civilbefolkningen - og ikke mindst børnene - hårdt.

Forleden kom den bare fire-årige Marwan gående gennem ørkenen. På flugt fra krigen og på jagt efter sine forældre blev den lille dreng fundet af medarbejder fra FN.

Søndag lagde Andrew Harper, som er ansat hos FNs flygtningeorganisation UNHCR, et billede på Twitter af den lille dreng, som viser, hvordan han bliver hjulpet i sikkerhed af hjælpearbejdere.

Og billedet gik hurtigt verden rundt på de sociale medier og i den etablerede verdenspresse. Blandt mange andre Al Arabiya og New York Post skrev om, hvordan den lille dreng tilsyneladende kom gående alene gennem ørkenen.

Mandag lagde fotografen Jared Kohler så et andet billede på twitter, hvor man kan se, at Marwan ikke gik mutters alene gennem ørkenen, men at han var blevet væk fra sin familie og var sakket bagud i flygtningestrømmen. 'Separated but not alone,' skrev han i opdateringen. På billedet ser man den 4-årige gå bagerst i en flok, der forsøger at nå den jordanske grænse gennem ørkenen. 

Og Andrew Harper har da også efterfølgende fulgt op på historien på sin twitter-profil. 

- Marwans historie er, at han blev adskilt fra sin familie i de kaotiske flygtningestrømme på vej til Jordan, skriver han.

Over 130.000 mennesker har mistet livet i den tre år lange borgerkrig, hvor oprørere kæmper mod præsident al-Assads styre om magten. Krigen har drevet 2,5 millioner mennesker på flugt. 70.000 flygtningefamilier menes at leve uden fædre, og omkring 3700 flygtningebørn er adskilte fra deres forældre.

Den syriske konflikt begyndte, da fredelige demonstranter krævede demokratiske reformer og regimet svarede igen med en brutal magtanvendelse.