Der pågår fortsat drøftelser i det republikanske parti om den budgetaftale, som Senatet har vedtaget. Toprepublikaner er imod aftalen, forlyder det.

USA: Den republikanske leder i Repræsentanternes Hus, Eric Cantor, siger tirsdag aften dansk tid, at han ikke støtter den budgetaftale, som Senatet har vedtaget, og som skal redde USA fra den økonomiske afgrund. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Meldingen fra Cantor, der faldt efter et møde med lederens partifæller i Repræsentanternes Hus, er med til at skabe usikkerhed om, hvorvidt budgetaftalen kommer gennem Kongressen, da det er nødvendigt med opbakning fra begge kamre for at få aftalen igennem.

Cantor er ikke den eneste republikaner, der er bekymret for indholdet af den aftale, som Demokraterne og Republikanerne stemte igennem Senatet med et stort flertal.

Efter et to timer langt møde i partiet står det fortsat ikke klart, om Republikanerne er parat til at støtte budgetaftalen, og der skulle ifølge Reuters være utilfredshed i partiet med »manglen på nedskæringer« i den aftale, som Senatet vedtog.

BNB/Reuters

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.