Den engelske realitymodel Josie Cunningham har skabt kæmpe foragt i Storbritannien, efter hun har solgt svinedyre billetter til sin egen fødsel.

Nu kan man sidde på forreste række, mens modellen føder sit tredje barn i sit eget hjem i Leeds. Det skriver Daily Mirror.Onsdag morgen skrev den kontroversielle model på sin Twitter, at de fire billetter, som hun har sat på bud til hendes fødsel, var blevet solgt på bare 14 minutter. Det indbragte hende over 280.000 kroner.Tre af billetterne blev købt af journalister, mens den sidste blev købt af en såkaldt 'super-fan'. To af billetterne kostede 47.000 kroner, og de er inklusiv transport og logi, mens de to dyreste kostede 94.000 kroner. Her får man lov til at filme og tage billede af hele fødslen.

Det meget kontroversielle stunt har skabt enorm debat på de sociale medier, hvor folk fordømmer, at modellen vil tjene penge på sin fødsel.

Oprindeligt skulle modellen have optaget og solgt fødslen på DVD, men nu får barnet altså lov til at blive født, mens hele verdenen ser på.

Den 23-årige blev kendt i England, da hun fik doneret nye, større bryster af de engelske myndigheder, da hun mente, at de var grund til, at hun var blevet mobbet hele sit liv.

Josie Cunningham skabte tidligere i år foragt i medierne, da hun blandt andet udtalte, at hun ville abortere sit barn, da hun skulle medvirke i Big Brother.