Præsidentens smukke palads i Port-au-Prince er tydeligt kollapset efter det voldsomme jordskælv, der ramte Haiti tirsdag aften.

Det majestætiske indgangsparti på præsidentpaladset, der ligger i Haitis hovedstad Port-au-Price, er styrtet sammen. Tilbage er kun murbrokker og den store hvide kuppel.

Det store palads kunne ikke stå i mod det jordskælvet, der ramte Haiti med 7,0 på Richterskalaen og har skabt kaos i landet.

Ifølge landets lokale nyhedsbureau Haiti Press Network er det endnu uvist, om landets præsident befandt sig inde i bygningen, da den styrtede sammen.

Også andre af landets store bygninger er styrtet i grus, herunder en femetagers FN-bygning samt Hotel Montana, der var populært blandt turister. Der befandt sig omkring 300 mennesker på hotellet, da det kollapsede - omkring 100 nåede ud. Skæbnen for de resterende 200 er stadig uvis.

Desuden er utallige hytter og skure styrtet sammen, og mange tusinde frygtes dræbt. Landet betragtes som det fattigste på den vestlige halvkugle og er meget dårligt rustet til at klare en katastrofe af denne kaliber.

Jordskælvet målte 7,0 på richterskalaen og havde sit epicenter 16 km. fra landets hovedstad Port-au-Prince. Det ramte tirsdag aften landet.