Det er blandt andet det her billede, hvor Nana Gouvea poserer oven på smadrede biler, der har vakt størst vrede.
Det er blandt andet det her billede, hvor Nana Gouvea poserer oven på smadrede biler, der har vakt størst vrede. Foto: privatfoto

Nu hetzes hun på Facebook og twitter

Den 30-årige brasilianske model Nana Gouvea har skabt stor furore, efter hun har fået taget modelbilleder af sig selv foran skaderne efter superstormen Sandy.

En smuk, mørkhåret brasiliansk kvinde, der poserer foran kameraerne er normalt øjenguf for mange. Men ikke, når baggrunden er væltede træer, smadrede biler og andre af de ødelæggelser, som orkanen Sandy skabte, da den i begyndelsen af ugen fejede ind over det østlige USA

Flere folk er blevet så stødt over, at den brasilianske model Nana Gouvea, der angiveligt tidligere har poseret for den brasilianske udgave af Playboy,  har lagt de omtalte billeder af sig selv på Facebook, at de nu raser mod modellen. Kritikerne mener nemlig, at Gouvea har udnyttet katastrofen, og at hun blæser på dens omfang - og det faktum, at den har krævet mere end 80 amerikaners liv, skriver Huffington Post.

1

TOPSHOTS-US-STORM-SANDY-DAMAGE

Kritikken finder blandt andet sted på Twitter. Men mens nogle vælger med ord at beskrive, hvor forargede de er over modellens manglende situationsfornemmelse, så tyr flere til en helt anden metode - nemlig mobning.

STORM-SANDY/OBAMA

På flere facebooksider er der gået sport i at oploade photoshoppede billeder af den 39-årige model foran alverdens katastrofer og ulykker. For eksempel er der billeder af Nana Gouvea 'foran' den synkende Titanic samt foran det brændende luftskib Hindenburg. Desuden er der også lavet billeder af Nanna Gouvea 'der modellerer' ved siden af en sørgende Jackson-familie ved Michael Jacksons begravelse.

Her ses Nana Gouvea på gaden i New York.

Amerikanernes vrede er bestemt heller ikke blevet mindre af, at den brasilianske model udtalte til det spanske magasin EGO, at Sandy bragte hende og hendes kæreste tættere på hinanden.

- Vi tilbragte faktisk det meste af tiden i sengen, sagde hun og tilføjede:

- I dag vil jeg åbne en flaske vin, skriver Daily Mail.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.