Hvis kvinder har lyst til at vise sine brystvorter i offentligheden i New Hampshire i USA, må de affinde sig med, at mænd må stirre på OG røre ved brystvorterne.

Det mener den republikanske politiker Josh Moore. Han går til angreb på politikeren Amanda Bouldin, som kæmper imod et lovforslag, der skal gøre det ulovligt for kvinder at vise sig topløse i offentligheden. Medmindre de ammer.

Lovforslaget bliver støttet udelukkende af republikanske mænd, som altså vil sørge for, at kvinder ikke må vise brystvorter, mens mænd fortsat må smide trøjen og gå rundt i bar overkrop.

Det er sexistisk, mener Amanda Bouldin. Hun skrev derfor et opslag på Facebook, hvor hun kritiserede lovforslaget, skriver magasinet Slate.

Kort tid efter fik hun et svar fra Josh Moore, som følte, at han skulle fortælle kvinden, hvad han mener om hendes modstand mod forslaget.

»Hvis det er en kvindes naturlige lyst at vise sine brystvorter frem i offentligheden, og du støtter det, så burde du ikke have noget problem med en mands lyst til at stirre på den og tage fat i den. Når alt kommer til alt, er det jo naturligt, ik?« skriver Josh Moore i en kommentar på Facebook.

Det er Amanda Bouldin, ikke så overraskende, uenig i. Hun mener, at det er en bizar tanke at tro, at mænds brystvorter ikke er tiltrækkende.

»Mænds brystvorter er sexede! Hvis topløse mænd ikke var sexede, var de nødt til at tage bukserne af for at tiltrække kvinder. Vi ved, at topløse mænd er sexede. Men det er åbenbart kun topløse mænd, der har lov til at vise deres seksualitet. Kvinder må ikke,« siger Amanda Bouldin til Slate.

Den kvindelige politiker mener, at man ikke skal lave ny lovgivning, der kun gælder for kvinder.

I øjeblikket er det lovligt for både mænd og kvinder at vise deres brystvorter i offentligheden, som det passer dem, i delstaten New Hampshire i USA. Men det kan altså snart være fortid, hvis lovforslaget bliver til noget.