To blev dræbt og en såret, da en bevæbnet gerningsmand affyrede skud i et indkøbscenter i Oregon tirsdag. Politiet er nu i gang med at underrette de pårørende om hændelsen.

USA: Tirsdag åbnede en bevæbnet mand ild i et indkøbscenter i Oregon. Gerningsmanden nåede at dræbe to mennesker og såre én kvinde alvorligt, før han skød sig selv. Det skriver Reuters.

Identiteten på ofrene er endnu ikke offentliggjort, men politiet er i gang med at underrette de pårørende om tragedien. Skyderiet udløste panik i Clackamas Town Center i Happy Valley, hvor mange mennesker var i gang med juleindkøbene, da en mand med hockeymaske og en halvautomatisk riffel affyrede skud.

- Jeg kan bekræfte, at der kun var én involveret gerningsmand, og at han er afgået ved døden, sagde det lokale politis talsmand James Rhodes på et pressemøde.

- Ud over det, har vi mindst et skudoffer som er kørt til traumecentret og mindst to, som er dræbt udover gerningsmanden, sagde han.

Senere udtalte Rhodes, at den mistænkte gerningsmand døde af et selvforskyldt skudsår, og at politiet ikke affyrede et eneste skud inde i centeret. Den sårede kvinde blev fløjet med helikopter til hospitalet, hvor en talsperson sagde, at kvindens tilstand var alvorlig.

Episoden markerer den seneste af en række skuddramaer i USA. Tidligere på året dræbte en gerningsmand 12 mennesker og sårede 58 andre under en midnatsvisning af filmen »The Dark Knight Rises« i Colorado.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.