Alle 26 ofre for skoleskyderiet på Sandy Hook Elementary School i Newtown i delstaten Connecticut er endnu ikke identificeret.

USA: Politiet mangler stadig at få identificeret nogle af de børn og voksne, der fredag eftermiddag lokal tid blev dræbt på Sandy Hook Elementary School i Newtown i delstaten Connecticut.

Den proces er stadig i gang, fortæller talsmand for Connecticut State Police, Paul Vance, under en pressekonference.

Han understregede, at antallet er ofre for skolemassakren er 26 plus gerningsmanden, der begik selvmord efter at have skudt de 20 børn og seks voksne på skolen.

Paul Vance kan hverken be- eller afkræfte oplysningerne om, at gerningsmandens bror skulle være fundet død i byen Hoboken i New Jersey, som CNN skrev tidligere.

Men politiet i New Jersey siger, at der ikke er fundet noget lig i Hoboken, der skulle have forbindelse til skoleskyderiet i Connecticut.

Kort efter massakren gik meldingerne på, at det var en 24-årig mand, der stod bag, men de seneste meldinger går på, at gerningsmanden er hans 20-årige bror, og at den 24-årige storebror nu er i politiets varetægt.

Men noget tyder på, at der er tale om en familietragedie, da de to brødres mor underviste på Sandy Hook Elementary School og er et af ofrene.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.