Kate McCanns forsvundne datter, Madeleine, har åbenbart en dobbeltgænger i New Zealand.
Kate McCanns forsvundne datter, Madeleine, har åbenbart en dobbeltgænger i New Zealand. Foto: JUSTIN TALLIS

I snart seks år har Kate og Gerry McCann ventet på svar. Og indtil først på ugen formentlig klynget sig til et spinkelt håb, da der igen dukkede et billede op af en pige, der ligner deres datter Madeleine McCann, der forsvandt i 2007, da familien var på ferie i Portugal.

I Queenstown, New Zealand har myndighederne nemlig fundet en pige, der til forveksling ligner den forsvundne Madeleine McCann, men ifølge Scotland Yard er der ikke tale om den samme . Det skriver avisen Daily Mirrror.

- Vi har modtaget bekræftelse fra Scotland Yard om, at en frivillig foretaget DNA-prøve fra en pige, der til forveksling ligner den forsvundne britiske pige Madeleine McCann, ikke er et match til den forsvundne piges, siger politiinspektør Steve McGregor. Pigen, der blev set i Queenstown nytårsaften, er den anden pige, der er blevet forvekslet med Madeleine McCann.

Kate og Gerry McCann har indtil videre forgæves for at få oplysninger om deres datter der forsvandt som fire-årig fra familiens ferielejlighed, mens parret spiste middag på en nærliggende restaurant.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.