Et passagerfly er styrtet ned i Libyen, og 103 ombordværende er omkommet. Det rapporterer tv-stationen al-Arabiya ifølge Reuters. Vidner oplyser over for det franske nyhedsbureau AFP, at flyet pludselig brød i brand.

92 passagerer og 11 besætningsmedlemmer er omkommet efter et Airbus A330-200 er styrtet ned på vej mod Tripoli i Libyen fra Johannesburg i Sydafrika. En tur på otte timer og 50 minutter.

Afriqiyah Airways 771 styrtede nær Tripoli lufthavn. Ifølge AFP styrtede flyet i jorden lige før landingsbanen. 

 - Jeg kan bekræfte styrtet, men ikke antallet af døde, siger Bongani Sithole, en repræsentant for lufthavnen i Johannesburg til AFP.

 - Vi har hørt, at det skete en meter fra landingsbanen, siger han.

En talskvinde fra Sydafrikas udenrigsministerium udtalte inden styrtet til Reuters, at flyet var forsvundet efter det forlod Johannesburg tirsdag aften.
 - Vi ved, at der er et fly, der er forsvundet. Det er på vej mod Libyen, og vi har ingen anelse om, hvor det er, sagde Nomfanelo Kota på daværende tidspunkt.

Styrtet fandt sted klokken 6 onsdag morgen lokal tid, hvilket svarer til den samme tid i Danmark. Ifølge BBC var landingen i Tripoli blot en mellemlanding, og flyet skulle have fortsat mod en lufthavn i London.

Alle besætningsmedlemmer var fra Libyen og der er endnu ingen oplysninger om passagernes nationaliteter.

Ifølge de lokale luftfartsmyndighederne haren 8-årig hollandskdreng somden eneste overlevet styrtet.