Livet har langt fra været let for Paris Jackson, der for første gang åbner helt op omkring en ungdom præget af selvmordsforsøg og alkoholmisbrug.

Hele verden stiftede for alvor bekendtskab med Michael Jacksons datter Paris, da hun under en mindehøjtidelighed i 2009 gik på scenen. Her holdt hun en rørende tale for ham og fortalte, hvordan hendes far havde været den bedste i verden.

Dengang var hun blot 11 år gammel. I dag er Paris Jackson 18 år og flyttet hjemmefra, men hun har langt fra haft et roligt og nemt liv.

Det fortæller hun til Rolling Stone Magazine. Tidligere har det været fremme, at hun har haft psykiske problemer, og forholdet til moren Debbie Rowe har tidligere nærmest været ikke-eksisterende.

Én ting har Paris Jackson dog, indtil nu, holdt hemmeligt for offentligheden.

Da hun var blot 14 år gammel, var hun udsat for et overgreb, da hun blev misbrugt seksuelt af en 'komplet fremmed,' der var meget ældre end hende selv.

»Jeg har ikke lyst til at give for mange detaljer. Men det var på ingen måde en god oplevelse, og det var meget hårdt for mig. Da det skete, fortalte jeg det ikke til nogen,« fortæller Paris Jackson.

Den dengang 11-årige Paris Jackson rørte hele verden, da hun gik på scenen til sin fars mindehøjtidelighed den 7. juli 2009.
Den dengang 11-årige Paris Jackson rørte hele verden, da hun gik på scenen til sin fars mindehøjtidelighed den 7. juli 2009. Foto: GABRIEL BOUYS
Vis mere

Og det var blot starten på nogle yderst barske år for teenageren. Til Rolling Stone fortæller hun, hvordan hun i juni 2013 forsøgte som 15-årig at tage sit eget liv.

Samtidig kæmpede hun med depression og alkoholmisbrug, og Paris Jackson forklarer, at det i bund og grund handlede om selvhad.

Hun følte ikke, hun kunne gøre noget rigtigt eller at det var værd at leve. Dette var det eneste selvmordsforsøg, der blev offentligt kendt, men Paris Jackson fortæller, at hun før det allerede havde prøvet at tage sit eget liv adskillige gange. Hun forklarer selv, at hun var 'langt ude og skør'.

Til sidst insisterede de amerikanske læger på, at hun skulle i terapi.

Inden sin fars død blev hun undervist hjemme, men som teenager skulle hun pludselig vænne sig til at gå på en privatskole. Hun fortæller, at hun slet ikke passede ind og derfor begyndte at hænge ud med ældre elever, der accepterede hende. Og de lavede skøre ting.

»Jeg gjorde en masse ting, som 13-14-15-årige piger ikke burde. Jeg prøvede at blive voksen for hurtigt, og jeg var heller ikke en særlig sød person,« fortæller Paris Jackson, der i flere år også led af angst.

Også forholdet til hendes mor var nærmest ikke-eksisterende før farens død. Da hun var 13 år, begyndte hun at researche på sin mor, Debbie Rowe, som hun fik kontakt til.

I hendes teenage-år var der også flere gange uoverensstemmelser mellem hende og moderen, og Paris Jackson understregede sin utilfredshed med i foråret 2016 at slette sin mor fra både sin Twitter, Facebook og Instagram.

Efterfølgende har den 18-årige Jackson-datter dog tilføjet moren igen, og de to er blevet genforenet. Dette har især været tydeligt, efter Debbie Rowe i efteråret 2016 blev ramt af brystkræft. Paris Jackson har flere gange hyldet sin mor gennem forløbet.

Til et billede, som viser moren, der er færdig med sine kemobehandlinger, skrev Paris Jackson den 6. januar 'er hun ikke fucking fabelagtig???'

Til Rolling Stone fortæller Paris Jackson, at hun i dag har det meget bedre, og at depression og misbrug forhåbentligt er et overstået kapitel.

Hun har fået flere tatoveringer, hvoraf nogle af dem er en hyldest til hendes afdøde far. I interviewet hævder den 18-årige pige, at Michael Jacksons død var et set-up, og at han i virkeligheden blev myrdet.

I 2009 lød den officielle melding fra retsmedicineren, at Michael Jackson døde som følge af 'akut propofol forgiftning.'

Paris Jackson er også flyttet ud af sin farmor, Katherine Jacksons, hus, og for tiden bor hun nærmest i det studie, hvor hendes far i sin tid indspillede det verdenskendte hit 'Beat it'.

Hun fortæller, at hun finder en ro i musikken.

På privatfronten er Paris Jackson kæreste med den 26-årige trommeslager Michael Snoddy.

Udover datteren Paris efterlod Michael Jackson sig de to sønner Michael Joseph Jackson Jr., og Prince Michael Jackson II, der går under navnet 'Blanket'.

Michael Jackson døde den 25. juni 2009. Den amerikanske stjerne blev fundet livløs hjemme i sin seng i Los Angeles. Han blev hurtigt kørt til hospitalet, hvor han blev erklæret død. Michael Jackson blev 50 år gammel, og i november 2011 blev hans læge Conrad Murray fundet skyldig i at have dræbt 'Kongen af pop'.

Her ses Michael Jacksons tre børn i 2012. Fra venstre er det Prince Michael "Blanket" Jackson, Paris Jackson og Prince Jackson.
Her ses Michael Jacksons tre børn i 2012. Fra venstre er det Prince Michael "Blanket" Jackson, Paris Jackson og Prince Jackson. Foto: VALERIE MACON
Vis mere