Her ses Craig Chapman, der blev konfronteret af parret.
Her ses Craig Chapman, der blev konfronteret af parret.

Katie og Neil Ivall bruger meget af deres tid på at udstille pædofile mænd i Storbritannien. Klippet i denne artikel viser dem 'lokke' en mand frem, som efterfølgende blev fængslet i 16 måneder.

Parret havde udgivet sig for at være en 14-årig pige, som briten Craig Chapman var kommet i kontakt med over Facebook. Her fortalte han, at han gerne ville mødes hende og dyrke sex med hende.

Little girl led away by adult male. This could be her loving father, or a pedophile.

Klippet, som du kan se i bunden af artiklen, er det første ud af tre på Youtube, hvor man ser parret konfrontere ham i en forretning i Dunstable i Bedfordshire i England. Først hævder han, at det var en kammerat, som han ringede til, men den løgn blev hurtigt afvist:

»Du er her for at møde en ung pige. Det var mig du ringede til,« siger Katie Ivall.

»Nårh,« siger Craig Chapman og begynder at gå fra forretningen.

Anonym pædofil

Parret holder på ham så længe, at politiet nåede at komme frem for at anholde ham. Inden det skete havde de en snak omkring formålet med mødet mellem ham og den 14-årige fiktive pige:

»Jeg skulle ikke mishandle hende. Jeg ville ikke gøre noget. Jeg skulle bare snakke med hende,« siger Craig Chapman.

Selve klippet af konfrontationen er optaget i oktober, men i rettten 23. december erkendte Chapman sig skyldig i anklagen om at ville møde med den mindreårige pige. Det skriver Daily Mail.

Anonym pædofil

»Disse mænd vælger selv at tale på den her måde til en, som de tror er en ung teenagepige. De beder selv om at mødes, og det er først når de møder op, at det går op for dem, at de er blevet fanget,« siger Katie Ivall.

Parret overdrog chat-samtaler og anden kommunikation med manden, hovr han gjorde det klart, at han ville meget mere end bare at snakke med pigen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.