Otte personer overlevede det tragiske flystyrt tidligt lørdag morgen i Indien. En døde på vej til hospitalet. Det skriver Times of India.

En af de overlevende er Umar Farooq. Han hoppede ud af en sprække i det ødelagte fly, der stod i flammer, og reddede derved sit liv.

- Flyet fløj forbi landingsbanen og stoppede i et skovområde, hvor det brød ud i flammer. Det har været en hårrejsende oplevelse, og jeg er heldig, at jeg er i live, siger han til den indiske avis.

Umar Farooq har bandage om hovedet og forbrændinger flere steder på kroppen.

- Flyet rystede, før det blev splittet i to dele. Da det ramte jorden, formåede jeg at komme ud og hoppe ned i en fordybning. Der var røg over alt, da flyet brød i brand. Efter ti minutter var der en eksplosion, fortæller en overlevende ved navn Pradeep til Times of India.

En anden overlevende forklarer, at han var i færd med at forberede sig på en helt almindelig landing, da ulykken indtraf.

- Lige pludselig lød et stort brag, og jeg så efterfølgende flyet dele sig i to stykker tæt på, hvor jeg sad. Ud af ren og skær desperation sprang jeg ud og løb i sikkerhed, forklarer Putturismail Abdulla til nyhedsbureauet UNI.

En anden overlevende er et barn, formodentligt en pige på omkring syv år.

Blandt de 160 passagerer var også fire spædbørn, men de formodes at være omkommet i flammerne.

Flyet kom fra Dubai, hvor mange fattige fra det sydvestlige Indien tager til som gæstearbejdere for at kunne sende penge til familien derhjemme. Mange af de omkomne var netop gæstearbejdere på vej hjem på ferie. Mange indiske familier har dermed ikke kun mistet familiemedlemmer, men også deres forsørger.