Lyt til artiklen

En 43-årig kvinde skal to et halvt år bag tremmer, efter hun er blevet fundet skyldig i voldtægt af sin veninde.

Den lidt bizarre voldtægtssag fandt sted i en vaskekælder i det centrale Helsingborg i midten af juli.

De to kvinder, der tidligere havde boet sammen, mødtes i en vaskekælder for at vaske en måtte, skriver Helsingborgs Dagblad.

Inden episoden havde de to kvinder haft nogle konflikter, og de konflikter blev tilsyneladende atter bragt frem den 18. juli. For i stedet for en hyggelig vaske-komsammen, endte sagen i retten.

Den 43-årige kvinde gik nemlig helt amok på sin tidligere sambo.

I retten har den tidligere sambo fortalt, at hun blev tævet af den 43-årige, der både slog og sparkede og slog kvindens hoved ned i gulvet. Derefter pillede den 43-årige trusserne af den tidligere veninde og voldtog hende.

Kvinden truede desuden den forurettede kvinde med at pine hende med kvindens egne hårspænder.

Det lykkedes på et tidspunkt den forurettede kvinde at slippe væk, hvorefter hun tilkaldte politiet.

I retten erkendte den 43-årige kvinde, at hun havde slået sit offer, men hun nægtede at skulle have begået voldtægt.

Retten fandt dog ikke kvindens forklaring troværdig, da de skader, som den forurettede kvinde havde fået, ikke blot var kommet af  'et par slag i ansigtet’, som den 43-årige kvinde havde forklaret, skriver Helsingborgs Dagblad.

Desuden har et vidne, der mødte den forurettede kvinde kort efter voldtægten fortalt, at hun var meget skrækslagen og ikke bar trusser.

Foruden de to et halvt års fængsel blev den 43-årige kvinde også dømt til at skulle betale 110.000 kroner i erstatning til offeret.